(Bug!) Just noticed that the 'phase offset' control doesn't link to GUI sliders



  • Not sure if it's a bug (or me missing something really stupid) but the 'phase offset' slider in the LFO modulators module won't link up to any sliders on the interface.

    HiseSnippet 1092.3oc0W8raaTDFeF6LEbJIPKUUvs8BRohRjMITJhC0MNwHqFmrgMsfDRTMY2YiG4YmYYmYC0f3N234f2BdC3.u.8J23M.9lcWu6lFKGiUaUpOrxe+amey2e9My5ln7YZsJAgac7jXFB+NDuIRyndinbIZvtH75jgTsgk3jqZmIwTslEfv3lekUAt0Jnre+yC1gJnReVkJD5IJtOaedD2To0s6i3BQeZ.6XdTMu2t6.ekrmRnRA7zjzFES8GSOkc.05VCBBes8B3FUhmgZXZDdkcTAS7Fo9QYt+Ogq4mHXVgNHO3EkqtuRDXQrUKp2HtHvc59Vif2haUVnYdV3Vjg7.do9prw6kYvoJh54Cbi4AuNWN7ZOK3gqAuUxg2MHd9I7XSkEK1tNYfDJTgTnDTGV49hv+AomBbPZ1LhNl0OADJCXisZ29tNvi67kgoReCWIcTxCTF1gxMtyp+7psV8WV04EMEFNSa1kIQIDrjYZ1V0SlWfaHSiNgkbWmynhTVoiv1+742quX4W+7ccMGUxARt4vXVgb8Fjo65oVaiJ2r0UUsGqqMaqMC2pTcwBLpnpXK0EtCtZxJzqWTn8D7.VBhCX7sHORpNoCJK2TeTC83A6RMzouF3MBqRLKwvs4J7tryfQw79mVjcY5wFUbluQwJoc8wqcoK5yPXB99vZMw9muG9i1LwlwuVlCnHdPff4pzbaEsBcO+A5zvP9yr4fOBExEQZCrDChfoaD9ljGqYNArPZpv3nGCyZBtbLK3XU1XOW6JROkKcoI.S.zwBvtQ7zT3..euKY+9GNTEjJnP+QGf3nvSqw0HtinZaATyLnHU.rj2lbfJIhJ3+DKvkk3C6eKTPWbVCl3m9dqSCX49JLX2o0m2rCURHCLoN23+Ctg1KL00hB2aPb4F+QyFuMlAdglnW03sfocMxdggLeSEXWgz+aeMSqVb12MItJwj3QJI2uOWXazr.pEIWnybN7Cg5mv9gTlzuJK9q+U2ip2BLLqyap7Gz8nTn+qLq+7+92+yGtCOVInIKTEo4hkFtjC7lWaysIkaJmWQ85KYAa8bTSri8YP8EI.tTLdwxksFB2IYPUUs6u08anmwBAlhBdyxv2mcJrP00bLC3Qg6N4WWoWjRYFwkmd9a5bqt6qTw6IoPVHnt+0IppgqdoZiJZJVx3D8Lr3L5d72Qt21aB+B+X6yunG7XqCe4H+RrmqwB1y891BoSYIy12cEmbMGwmaR4J+wAVxKm2XN95CIE7hYY42bv85jitB.1uVkZ.FngT3FW16ucPZjG7EV9L.nRISnsWkqgkkIWtsU1BHOlLHS3egeEF6XkwEF6L0HJh5mndpe9sWsi6uclF.SxrucqE7QjfrS40VIj1a11dcQ9S88sm4+I.1mcLe5RDyVKQLauDw7YKQL2aIh4yWhXt+biw9YrOLENUIu2DT3tW94I3xykvMQ+Gv7VVTx
    

    Screen Shot 2019-11-08 at 22.23.29.png



  • Confirmed. Doesn't work via scripting either, and there is no constant for the offset knob.


Log in to reply
 

3
Online

536
Users

2.0k
Topics

15.8k
Posts