Soft Flute project, I need some help...



  • hi,everybody. I´m new in this forum and I would like to show you a project that I´m working at this moment in. I have some problems to launch the stand alone app in other diferents computers and maybe someone can help me with it.
    Here is a video showing the project:
    Soft flute



  • @jadg said in Soft Flute project, I need some help...:

    hi,everybody. I´m new in this forum and I would like to show you a project that I´m working at this moment in. I have some problems to launch the stand alone app in other diferents computers and maybe someone can help me with it.
    Here is a video showing the project:
    Soft flute

    Thanks ,Dominik fro your atention.

    Really, The problem is : When I try to launch the exe file in another computer , app ask me for the sample folder, as expected, then I redirect de sample folder that I previously copied to this computer. After that app say me that I must restart app to take changes effective. When I try to launch again the exe file doesn´t start properly and many times it unexpected close or symply doesn´t start. I suspect something is wrong in Appdata folder , problably in Linkwindows file, but I´, not sure what is really occurs....
    If you have any idea or solution I will be very grateful to you.


  • administrators

    Can you make a screenshot of both the AppData folder of your first and second computer?

    I would guess that you have set Embed AudioFiles in plugin to No (in the Project Settings) and then you're second system can't find the resources (still not the most graceful way to just crash then, but would be an explanation).

    But I'll check out your project now, maybe I find something else.



  • @christoph-hart

    I´m affraid not Christoph. I set Embed AudioFiles in plugin to YES so I think it isn´t the explanation. Anyway I´ll show you the content of Appdata/Roaming folder in both computer. I try to copy and launch the app again in the other system and then make a screenshot...
    thanks , for the moment...


Log in to reply
 

2
Online

315
Users

919
Topics

6.0k
Posts

Looks like your connection to Forum was lost, please wait while we try to reconnect.