Missing Interface Preview

  • I've made it to tutorial IV but there seems to be something messed up with my Interface Preview. It's blank, I mean totally blank with no keyboard, no ability to set the window size and no toolbar. Is there any way to reset it to the default? I checked some of the asset files but didn't see anything obvious. If I create a new blank project, the Interface Preview appears normal so it is something with this project.

    This is running on OS X 10.13.3


  • @dflood I've ran into some situations on my pc where I have to close/reopen HISE for graphics to show. On occasion, I have to toggle between the script editor and interface editor for graphics to come back.

  • No, this problem seems to be baked in to just this project. New projects are fine. Just wondering if there is a way to reset the Interface Preview.

  • for all examples you just don't need to open the .xml backup only.
    you must:
    1 - load project where the .xml backup is (load project)
    2- load the .xml backup (Open .xml backup).

    as this part of process it works; but if no :

    3- save it as preset (save as).
    4- close HISE.
    5- reopen HISE and load your preset (open file from project)

    and now it works 100% with interface. 😉

    the interface problem is due to fact that we didn't load the project first - as the projects contain scripts and images (and more) that must be read.

Log in to reply





Looks like your connection to Forum was lost, please wait while we try to reconnect.