Missing Interface Preview



  • I've made it to tutorial IV but there seems to be something messed up with my Interface Preview. It's blank, I mean totally blank with no keyboard, no ability to set the window size and no toolbar. Is there any way to reset it to the default? I checked some of the asset files but didn't see anything obvious. If I create a new blank project, the Interface Preview appears normal so it is something with this project.

    This is running on OS X 10.13.3

    0_1520574848722_2018-03-08_21-49-10.png



  • @dflood I've ran into some situations on my pc where I have to close/reopen HISE for graphics to show. On occasion, I have to toggle between the script editor and interface editor for graphics to come back.



  • No, this problem seems to be baked in to just this project. New projects are fine. Just wondering if there is a way to reset the Interface Preview.



  • for all examples you just don't need to open the .xml backup only.
    you must:
    1 - load project where the .xml backup is (load project)
    2- load the .xml backup (Open .xml backup).

    as this part of process it works; but if no :

    3- save it as preset (save as).
    4- close HISE.
    5- reopen HISE and load your preset (open file from project)

    and now it works 100% with interface. 😉

    the interface problem is due to fact that we didn't load the project first - as the projects contain scripts and images (and more) that must be read.


Log in to reply
 

3
Online

277
Users

739
Topics

4.8k
Posts

Looks like your connection to Forum was lost, please wait while we try to reconnect.