Combobox saveInPreset



  • It might be a mistake I've made of some kind of one off but even though I set a combobox to saveInPreset = true, it doesn't show up in the JSON and if I add it manually it is removed on next compile and the darn thing won't save.


  • administrators

    Hmm the combobox is definitely restorable. I suggest this:

    1. rebuild the interface
    2. check for duplicate ids
    3. try to recreate the problem with a simple example


  • All I've done here is added a comboBox to a blank interface, I'm unable to get the green (saved in preset) circle to turn on.

    HiseSnippet 785.3ocsUE0aSCCD1tqVh1wPaH9AzG1CcRPUx51.Idfs1tAUv1JzQAdZx0wcwrD6HGm1UPHwON9Aw+.vNIsIiUFMHHu3be2c1e246N2SJHzvPgD.W8roAT.7tn9S4J21tXFGzsC.dOzw3PEUVKAp0z.bXH0A.gq7bC.rRYP722eVKrGlSnYP.v.AiPeEymoxP6s+KYddGgcnmw7yY8N62kH3sEdhHMeVAYABvjKwWPOAaLqDBLlQmDBfVnla2Pdo8vOcPCyW6Fy9jeDG0cvqad3.73IC9PJJfDIkTtZf1c.DA+g9ChNzgoDx9Jrhp2yxsDNS66JlvSN5ArP1POpQvFzWyoD3iDdNlf2fBZ6x7b5MKEFBz6RurD5JIIzGfNl4vlimkXWOVQsLOxmZgktM5Y+mom0hnGLG8JmPuMP8IRVfJSiga2OE82vtDk.32PsEbkNy1HjpdGyQ4Veucs15oqUMG9KnrKbU0M3ih3DESvqI3mHTzS402p5mqVo5Wp9qZFMZQpL6pT34QkKRqoZRdKtUmG4OjJeXswXuH5L6zYhqmpqtboZRRDlyPAuKmoNMfNWNIHmgXAlGb4gxBp7nwAyBLKC5l2ufzrt9ltTp4ZSUw2yqmdi1V3OTzRbEfouIWEMSzFDmTx25B9GrEusaGrBap7RolltATohYRzvNzw5oCI0gUPcngWpDAw15GH3l.AVYIO5qL80Mzm3zryey8mXJIMZ9pVzMtNzHUSK4iicAo+kon9Z5rIpq9mZ1UiW1NYoYxxNIK6BTzqTwih.2rUR2PKbh7vpq2kalRlpPWNds9ntlbRHSMM+TzBz5aszSlVV5tApGSQbWLeKs.9Zp09Oy2zAoqgNbzHJQkQ1xnid+e6TyBPk2HhTL9EGiURlon4jH+95mnHTMS3bpWnoPpjogIQ1xHaxL8obGqYO3jpz1HCSUZOSotbjHEmSR53LipuSLhlS73G+pneEVKWadSlg2952ONmPLIhGYC.K1isKrGMKrG6TXO1svdrWg83wE1imbKdXdr9fHkvOos..9ILhJ10H
    


  • confirmed. the green dot isnt updating anymore.



  • I've just realised it's not working with sliders, tables, or labels either (I also suspect it's not working with buttons but I haven't tested). It seems to only be working for panels.


  • administrators

    Should be fixed now.


Log in to reply
 

1
Online

265
Users

690
Topics

4.5k
Posts

Looks like your connection to Forum was lost, please wait while we try to reconnect.