Table value jumps to 0



  • I have a CC modulator's table connected to a table on my GUI and I'm controlling the modulator's defaultValue knob with a knob on the GUI.

    The problem is when I move the knob, the value indicator line on the table on my GUI jumps back to 0 after each value change, creating a kind of flickering effect.

    Peek 2019-03-31 19-21.gif

    I've created a minimal project to demonstrate the issue

    HiseSnippet 947.3ocsV0saaaCElzwLs1aMXsXO.9lAjh0EH0kl0hBroE6jAitjXLkls6BXDohHrDofDUZ7JJvdu1EaWua1qxdC1NjRwRNSsNZ.iWX3yeTemuyORyxTA77bUFBO3zEobD9iI9Kj5nwQTgDMcBBuE4HZtlmMpT09KRo44bFBi236LJvC5irm+5a1mFSkA7ZUHzYJQ.+6EIBcs1YduRDGeHkwOUjzv6c8lFnjiUwpB.OaPbPozf4zK4GSMt0ifvad.SnUY9ZplmC9ruhsvOR8FYo+mIxEWDyMBtHe3hJUiFGIhYytIWyQHb+Y0Y9FkY9mRNRvDK0Wy.eh0vn5HZxA3dqBo9q.I22GjNTEyLWv6Ad3FvqeI7dHwOHSjpqsXv1GQlJghSHEn8lvpzWD9WIiUfCR8NIz47Cy.gkAr8dNNOYzybbd7KCKjAZgRNRIOVo4mH29wCe6vACe2vaaILrMSlGRlJNlm0lUSYN6CD11xhjK3YOYzUz3B9M9AY9pT6l2MpMnLga3nRNUJzmjxqjqIe2VHeTEiAkgdU.DbUaKBaUUD7iELdFR.Wx8HuRptvEYw9xl4e+bOzxf6WF7CpB9TpA0lXuOw9+aGLbXTMEg+LxS2cmUOWcB7S3ma96KFakQnWOchwcntWAcHcR4YZgg0vS3WAyfkMQCHS34y0pTatkjpjlDEu0ZytqqA2ddKpEb7x0KL0fMsNhRDLVLelJWXJwMVN7avNjTewOCtRHt63.dJalvIzqaRd4EgghqsC8gh3jbMfqoIvt.D9QjWmyGw3gzhX8n74v8DKjy4rSUV+SuoVNkYb1N6V2e5BKUxf8IvLfw9V.gXunyrU.TCR4dqsp0fT95Fjhmu2aDLcDjo3+Dji3hKizFo+.jVG7P+6QeXAjhUDS0qtUxr9sxfgqaN9alwkPMXQy0y++upZ3R7BYUcRYwaKo5ZQLTnKo8F5lJuBZsMAU27TeoGa2jrz1u7id9IJkNZ02zH7Vop2nuq9lrO3IcXL71z6F2M5skEP2wNfGRlIzAQs2BzqEBEg5PKfSqs.tqAuUuK8AjCBC4A5Zv1mb3O8e8Emc.J+fpPKjWdDEVX.imDnevG9bh.NfDojGmaFC6YZYJkcLxFlwmKYVg+FNUFcMx3Jit2XDVUEjoNOnrSwLBbeqF.SR6GpL.9hIPdzx05FbCKFEmGDXHhuvEgZOhm14H9xNGwtcNhm04H1qyQ7UcNhm+Ahvro4aKzpjxwBPwrCJGkwGHMy01NPz+.jbTiaB
    


  • @d-healey isn't there a "dead zone" in the upper left corner of the GUI? I wonder if that's related somehow. Move the knob to the center and see if it stops.



  • @dustbro said in Table value jumps to 0:

    @d-healey isn't there a "dead zone" in the upper left corner of the GUI? I wonder if that's related somehow. Move the knob to the center and see if it stops.

    The result is the same if I control it with CC automation



  • @d-healey I get the same "jumping" phenomenon here as well, running latest build from source code.
    Mac Os


Log in to reply
 

12
Online

544
Users

2.1k
Topics

16.2k
Posts