Renaming preset does not work ?



  • Renaming a preset does not work with 2 columns.

    EDIT : If I start a new project , insert preset browser , I can rename, if I use the default columns.

    If I set the "NumColumns" to 2 to only show bank and preset , I cannot rename. Change it back to 3 and I can rename the preset .

    3 Columns and works.

    HiseSnippet 829.3ocsVsraSCDEclzLUjTJPkf8VcUqToxou.AKHjWnHnsVjPE6plZOIdTsmwZ73ThppDeB7IvG.a3On64mgkrKLicRrCwTZiDYUtmy85btOcrDbaRXHW.fk5NLf.f2G0YHS5V2ESYf1M.vGfNDGJIBiDnZCCvggDG.Dtzaz.vREAwe94qpg8vLaRJD.bBmZSdG0mJSQsp9VpmWKrCoK0Oi26UssMmUm6wiT5YIjIH.aeNtO4Hr1sBH.b4lNTIWzQhkjP.rXMtyvNt7KXI9eBMjdlGQaTAzQ8fRfaw8bzJViBp6R8brlj2g.0SwJsJrTRU3wnCoNzo3oUiGESXjFQ15ArvMIuJ+a4Ylm7fYjWwD4sFpisfFHSYzZaETalpQ0CqZAYkUhu.30n5bkCL4193yIsDJioArwAllaYruo4lurWDyVR4LCN6HtjbLaiMKeY4RkuprweR0qWtb5eFA2yiHxkV20E2Tfavh7OiH1xX.1KhL0QU5Oa8ckaW80NIqy3Hm0lQkGGPFamc.YRVOg0DLMYyBkliYQiSsbbKEZ9FLXbWQ8sOztAVh087wXJ+BHBIUmsvFjApkojIfRnFjvyk7fXe8C3L8S.thb73aROukGGKor9coppBUkfOIGhJfOMcG7ZqpCmZ74tUuf5HcAPD7aP.vkP66J0V0gSUchbdHxRPBIxZB9EgDA3r9SViKsr5I8K8iiJI9oneezWFMK5NZ3eb8nX335.7qnKWsrgw55VWG7.RsHojyV+EFRQDYqoTwsOwegT26BmCUOHkDv7bsvC3BktzWilg7nHsTi7iiY2UKek5V1b6lpKDbmHOrb1yF5akiITy5yrepWBYgT4vr2RuC2RLu0m5tsxcMjEUZ6ludKjidUir+u063KyqhZ1qGwVlJ1hnVebQOCeGjx64Q5MlCwRAUsvfTCCcTSs1DkRXLhWndwnfdcNw1TaqqLcHLmXiQpOiIqnsgiIqLgD3isE7SsStYnu8euXDklXwuBrj5cwJaiJf3Kip3PlaaB7UuR5Taaco3oJsmeL6r.wr6BDydKPL6u.wbvBDyyVfXd9MFi9eC75HI2OYMQAX0L41ErICqlxhmHA+F5pXi7.
    

    Same project , 2 columns and does not work.

    HiseSnippet 829.3ocsVsraSCDEcl1LUjTJPkf8VcUqToxoPKHXAg7BEAs0BGpXW0T6Iwip8LViGmRTUk3SfOA9.XC+AcO+LrjcgYrchcHgRajHqx8btWmy8oikf6Phh3B.rb2ggD.7tH6gLoWCOLkA5zD.uG5.bjjHLRgpOLDGEQbAP3xuQC.KWBj74mupN1GybH4P.vwbpC4cz.pLG0p1ao99swtjtzfBd+zZcb3rFbedrROKiLAgXmyv8IGh0tsDB.WokKUxE1RrjDAfkpycGZ6wOmk5+wzH5o9DsQUfs5AkB2l66pUrFEzvi56ZMNui.pmhUdUX4zpvCQGPcoSvyqFOHgvHOhh0C3RWm7p9ukm47jGrf7JkJu0Q1NBZnLmQqsUQcXpFUOrpETTVo9BfWgZvUNvj6DfOizVnLlDvl6aZtswdlla8xdwLGIkyL3rC4RxQrM2pxEUJW4xJF+IUudykS+yH399Dwbo0ccw0E3lr3fSIhsMFf8iISbTk9SWeW8lUecRy5BNxYcXT4QgjL6hCHiy5wrlfIIaQn7brHZRpMG2xglsACx5Jpu8gNMwRrtmmgo7KjHjTc1BaRFnVlRm.JiZRhNSxCS7MHjyzOA3pxrw2zddaeNVRY86RUUEpJAezbHpB9zjcvqrpMbhwm6V6bpqzC.QvuAA.OBsumTa0.NQ0ox49HKAIhHqK3mGQDfS6OdMt7JpmzuzONpjDji98QeYzzn6pg+wUiRfSpCvuhtXsJFFanac13Aj5wRImswKLjhXx1SnRZeh+Bot2EMCpdPJMfY4ZiGvEJcouFME4gwZoFGjDytqU4R0srY1MUWH3tw9X4zmMz2JyHTy5SsepWBYQT4vh2RuE2RLuwm5toxccjEU53Me8tzbzqZj8+sdytLuFpUudDGYtXKgZ+wE8L7sPJumGq2XN.KET0BCRMLXqlZcHJkvXD+H8hwR504TaSsstxXSXtIFiTexHqpsgYjUGSBBvNB9INo2Lz29uSBhRSrjWAVV8tXksQUPxkQUbHycLAApWIchiitT7Xk1meL6t.w7jEHlmt.wr2BDy9KPLOaAh44WaL5+Mvqik7fz0DEfUqzaWvVLrZJKYhD7a11Ui6.
    

    If anyone could verify before i post in the Bug report forum .


Log in to reply
 

8
Online

699
Users

2.8k
Topics

23.6k
Posts